Este o persoana juridica romana, organizata ca societate cu raspundere limitata si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor legilor Romaniei si a prevederilor statutului societatii.
Situata in Constanta, str.Interioara nr.3, este o societate comerciala cu capital privat si asociat unic ce a luat fiinta in anul 1994 si a carui principal obiecti de activitate este reciclarea materialelor.

VMB LUX SONOR GROUP oferă clienţilor săi o gamă complexă de servicii în următoarele domenii: 
- recuperare de materiale reciclabile, construcţii industriale, civile si agricole, dezafectări instalaţii industriale, demolări şi excavări, inchiriere utilaje şi maşini specifce si nu in ultimul rand, societatea noastra mai dispune de staţie preparare beton.
VMB LUX SONOR SRL desfasoara totodata si activitatea de colectare si tratare a VSU, fiind singura societate din Constanta ce detine autorizatiile necesare desfasurarii acestei activitati ( fiind autorizata de Agentia Nationala de Protectie a mediului, de Politie si R.A.R ).

VMB LUX SONOR este la dispozitia dumneavoastra cu cu o gama larga de utilaje si autoutilaje pentru constructii, iar serviciile prompte si de calitate sunt pe masura cerintelor clientului.